TD: Dag van de opvangmama/kinderverzorgster

Dag-van-de-kinderverzorgster

Op 12 november zetten we onze kinderverzorgster en opvangmama's even extra in de bloemetjes. In onze kleuterschool staan juf Brenda, juf Veerle, juf Vanessa en juf Kathy elke dag weer paraat voor de kleuters. Maar zij doen dit zeker niet alleen. Ze krijgen hiervoor hulp van juf Caroline, juf Marleen, juf Martine, juf Hilde, juf Anita en juf Marina. Want zij staan elke dag klaar voor de ochtend-, middag- en avondopvang en de extra ondersteuning in de klas.

Dankjewel voor jullie dagelijkse inzet! 

Lees Meer
  230 Hits

P/1K/2K/3K: Koffie met zelfgebakken koekjes

372729de-cc0c-4e50-9ad1-62f80e852606

De kleuters van de tweede en derde kleuterklas bakten koekjes in de klas. Ze verwachtten namelijk bezoek op vrijdag. De kleuters nodigden juf Bea en juf Conny uit voor de koffie en een gezellige babbel in de klas.

Ook de ouders werden na schooltijd verwend met een kopje koffie en een koekje. Even tijd om wat bij te praten onder een heerlijke herfstzon.

Lees Meer
  238 Hits

2/3KC: Open dansvloer met Warme William

warme-william

Vanmorgen werden de kleuters van de tweede en derde kleuterklas verwacht op de boerenmarkt. Ze werden uitgenodigd voor een open dansvloer met een dj-set van Warme William naar aanleiding van de 10-daagse van de geestelijke gezondheid. 

Ze konden er ook genieten van een heerlijke beker soep met balletjes. 

Lees Meer
  162 Hits

P/1K/2K/3K: Strapdag

3939D778-5703-41CF-8C2A-66A0B95CE313

Op vrijdag 20 september trokken de kleuters van Driespan Gistel doorheen de straten in Gistel. Een wandeling met het oog op veiligheid in het verkeer.  Na een fikse wandeling werden ze getrakteerd op een heerlijke pannenkoek en werd er ook even gedanst en gespeeld in de speeltuin.

In de namiddag maakten we de straat van onze school verkeersvrij en konden de kleuters naar hartenlust fietsen op de straat en de speelplaats. 

Lees Meer
  217 Hits

TD: 'Er beweegt wat in de Tempeldreef!'

Er-beweegt-wat-in-de-Tempeldreef

Op deze eerste schooldag was er al heel wat beweging in de Tempeldreef. Van 's morgens vroeg trippelden enthousiaste kleuters door de schoolpoort, op zoek naar hun juf en vriendjes die ze een hele vakantie gemist hadden.

Om nog wat extra te bewegen dansten de kleuters van de Tempeldreef het nieuwe schooljaar in. 

Deze kleuters zijn alvast klaar voor een jaar vol beweging! 

Lees Meer
  332 Hits